Oameni?

sâmbătă, 15 noiembrie 2008
Fiintele pe acest pamant au fost create spre a trai in pace si armonie.Evolutia se considera o binefacere pentru unii, vorba unui proverb japonez: "Bogatul e ca o scrumiera: cu cat e mai plina cu atat e mai murdara." Cam asa si in ziua de azi.Altii invart banii cu lopata iar unii mor de foame.Omenirea s-a degradat treptat pe scara evolutiva. Animalele mor in batai crude,incalzirea globala infige incet si sigur un cutit catre inima Pamantului iar razboaiele continua fara nici o problema. Asta numai e omenire ci anarhie. Crudul adevar este ca nu putem sta in calea evolutiei.Noile generatii se zice ca ar putea schimba cursul traiurilor.Cum? Inventand o alta planeta si alti oameni probabil.Asa da.Altfel nu vad cum. Sau probabil sa mai existe un al 2-lea Einstein care sa descopere celebra formula care a adus la construiriea bombei nucleare. Ce ironie! Dar ce pot eu sa fac in fata acestei chestiuni? Nimic! Sunt doar un simplu copil care isi da cu parerea despre "activitatile" lumii din jurul sau. Atat si nimic mai mult. Cat despre viitor...ei bine doar Dumnezeu stie ce va urma...[sau nu]

2 comentarii:

  1. Tarina spunea...

    Foarte bine ca ti-ai facut blog, pentru ca esti geniala! :D:*:*
    Foarte fain articolul, si ai dreptate... ce putem face noi? Poate doar sa aruncam un ambalaj la cosul de gunoi si nu pe jos.

    16 noiembrie 2008 la 03:17  

  2. Calliope spunea...

    Omul este un subiect de discutie infinit.


    PS:asta te face sa te gandesti la ce s-ar putea intampla daca toti oamenii ar arunca ambalajul la cosul de gunoi si nu pe jos.

    21 ianuarie 2009 la 13:05  

Trimiteți un comentariu